Prijava v Borzo znanja
uporabniško ime: 
geslo: 
Ste pozabili geslo?
Registrirajte se
Kakšen se vam zdi nov portal Borze znanja?
Domov \ Iščem - ponujam

PONUDBA IN POVPRAŠEVANJE

 
 
Spoštovani, kot registriran uporabnik boste imeli možnost poleg pregledovanja aktualne ponudbe in povpraševanja dostopati tudi do kontaktnih podatkov registriranih ponudnikov in iskalcev. Do podatkov tistih, ki niso registrirani lahko pridete, če sporočite identifikacijsko številko želenega ponudnika na elektronski naslov ali pokličete na izbrano Borzo znanja.
 
Povezava na iskalnik znanj  več >>

REGISTRACIJA

 
Za pridobitev kontaktnih podatkov oseb ali če želite objaviti svojo ponudbo znanj na spletni strani, morate biti registrirani. V primeru, da ste že član Borze znanja in svojega uporabniškega imena in gesla še nimate, kontaktirajte Borzo znanja v katero ste vpisani.
 

Kako postanem član Borze znanja?

 
Član borze znanja postanete tako, da izpolnite E-prijavnico. Po oddaji prijavnice vaše podatke najprej preverijo zaposleni na Borzi znanja. Po potrditvi vaše prijavnice vam je dodeljeno uporabniško ime in geslo, s katerim se prijavite v sistem.
 

Kot registriran član Borze znanja:

 
·          lahko pridobite kontaktne podatke o registriranih osebah, ki ponujajo ali iščejo določeno znanje,
·          lahko dodajate vaše nove ponudbe znanj na spletno stran in tako ponudite svoje znanje drugim članom Borze znanja,
·          se lahko udeležujete različnih ustvarjalnih delavnic,
·          svoje znanje lahko v okviru Borze znanja predstavite na predavanju ali delavnici,
·          svoje izdelke lahko predstavite na razstavah, ki jih organizirajo posamezne Borze znanja.
 
 Povezava na E-prijavnico  več >>

E-PRIJAVNICA

 
Spoštovani, z izpolnitvijo E- prijavnice postanete član Borze znanja. Podatke, ki so na E-prijavnici označeni z * je potrebno nujno vnesti.  Po oddaji prijavnice vaše podatke najprej preverijo zaposleni na Borzi znanja. Po potrditvi vaše prijavnice vam je dodeljeno uporabniško ime in geslo, s katerim se prijavite v sistem, preko katerega lahko dostopate do želenih podatkov.
 
Povezava na E-prijavnico  več >>
 

 Domov \ Iščem - ponujam
izvedba izdelava spletnih strani